Momenteel hebben we ongeveer 20 klanten in begeleiding, bij 6 verschillende gemeenten. Om de facturatie/declaratie te doen maakten we voorheen altijd gebruik van de VNG berichtenapp.

Om deze klanten te declareren waren we al gauw een half uur per gemeente kwijt! Sinds we Declareasy gebruiken zijn we niet meer dan 5 min voor de hele periode kwijt. Naast het feit dat dit een enorme tijdwinst is, is het declareasy ook foutloos. Het leest de beschikking in en weet direct wat er gedeclareerd moet worden!

De support is ook super! De lokale gemeenten wijken vaak af van het landelijke, maar dit is met een paar mailtjes direct opgelost. Declareasy kijkt zelfs even met je mee of alles lukt!

Kortom: Declareasy haalt een hoop zorgen weg en zorgt ervoor dat je je kan focussen op de zorg!

Sinds een aantal maanden maak ik gebruik van Declareasy. Voorheen maakte ik gebruik van de VNG Berichtenapp voor de enkele declaratie die ik als kleine zorgaanbieder bij gemeentes dien aan te leveren. Het meest opvallende van Declareasy vind ik het gebruikersgemak waardoor het administratieproces van het declareren me aanzienlijk minder tijd kost dan voorheen. Het gebruikersgemak begint al bij het binnenhalen van 301-berichten. Door de wijze waarop Declareasy deze verwerkt hoef ik als zorgaanbieder voor het opstellen van een 303-bericht (declaratie) enkel de geleverde uren in te vullen. Door vervolgens op de knop declareren te klikken wordt het bericht verstuurd naar de betreffende gemeente. Alle overige velden van een 303-bericht zijn al automatisch ingevuld vanuit het 301-bericht. 

Naast het gebruiksgemak en de tijdswinst die dit oplevert, werd goede ondersteuning geboden bij het in gebruik nemen van Declareasy. Hierbij werd vlot ingespeeld op een aantal bijzondere zorgtrajecten waar ik bij betrokken ben. Declareasy werd dusdanig aangepast dat het binnen een aantal dagen mogelijk was om ook de “afwijkende” declaraties voor deze zorgtrajecten met hetzelfde gemak aan te maken als alle reguliere declaraties.

Kortom de medewerkers van Declareasy bieden persoonlijke en doelgerichte service voor een declaratieproces dat uitblinkt in gebruikersgemak en een tijdsbesparing oplevert die ingezet kan worden voor zorg aan cliënten.