Declareasy maakt het berichtenverkeer en declareren voor JW en WMO berichten zeer eenvoudig door een directe verbinding met Vecozo. Alle gegevens en stappen worden automatisch verwerkt en gecontroleerd, dit bespaart je een aanzienlijke hoeveelheid tijd en zorgt ervoor dat je geen fouten maakt in de uitvoering.

Berichtenverkeer

Declareasy maakt het uitvoeren van het berichtenverkeer voor JW en WMO zeer eenvoudig. Het berichtenverkeer beheer je in één scherm, zodat je in een oogopslag kunt zien wat de status is. 

Alle berichten worden ondersteund: aanvraag voor toewijzing (JW/WMO315), toewijzing (JW/WMO301), start- (JW/WMO305) en stopberichten (JW/WMO307) en natuurlijk de hierbij behorende retourberichten.

Declaraties

Declaraties (JW/WMO303) beheer je in het declaratiescherm. Hier verstuur je de declaraties en zie je in een oogopslag wat de status van de declaraties is. Hiermee wordt declareren echt eenvoudig.

Ook vind je hier de retour-informatie van de Gemeente terug en kun je facturen naar pdf afdrukken voor de boekhouding.

Boekhouding

Declareasy maakt het zeer eenvoudig om de declaraties over te zetten naar je boekhouding. Dit kan door een pdf verkoopfactuur af te drukken, Excel rapportages en binnenkort een automatische koppeling met de boekhouding.

Productieverantwoording

De jaarlijkse productieverantwoording wordt met Declareasy niet meer dan een druk op een knop. Dit bespaart een hoop tijd en levert een 100% betrouwbare rapportage op.

Meer informatie over de eisen aan de productieverantwoording vindt je hier: https://i-sociaaldomein.nl/cms/view/57979208/accountantsprotocol-en-productieverantwoording

Doelrealisatie

De resultaten van geleverde jeugdhulp kun je eenvoudig registeren in Declareasy. De cliënttevredenheid en GAS score kunnen per zorgtraject worden ingevoerd volgens de regels voor het aanleveren bij het Gemeente Portaal. Vanuit Declareasy kun je eenvoudig een bestand maken die in het Gemeenteportaal kan worden ingelezen.

Via deze link kun je meer lezen over het gebruik van het Gemeente Portaal https://www.infinitcare.com/blog/2017/12/18/jeugdhulp-gemeente-portaal/

Rapportages

Declareasy biedt standaard een aantal Excel rapportages aan van de geregistreerd gegevens. Je kunt hierdoor zelf eenvoudig analyses maken, declaraties overzetten naar de boekhouding en ingevoerde gegevens controleren. Ook kunnen we op jouw verzoek aanvullende rapportages maken.

Samen1plan

Je kunt hulpverleningsplannen eenvoudig aanmaken, volgen en delen vanuit Samen1plan. Het gebruik hiervan is gratis, veilig en wordt al door vele andere zorgaanbieders gebruikt. Declareasy heeft een koppeling met Samen1plan om het dossier eenvoudig te kunnen benaderen.

Je kunt meer lezen over Samen1plan via deze link https://samen1plan.nl/

Probeer het nu gratis!

Ben je nieuwsgierig geworden of Declareasy ook jouw declaratieproces veel eenvoudiger kan maken?

Je kunt Declareasy een maand lang gratis proberen. Via onderstaande link kun je Declareasy downloaden.

 

Gratis proberen